Primavara se numara rochiile de mireasa!

Primavara nu este, de departe, sezonul atribuit organizarii unei nunti – majoritatea nuntilor la care am participat, inclusiv a mea :),  s-au desfasurat vara/toamna – cu toate acestea orice inceput de primavara este marcat de evenimente dedicate planificarilor de nunta.
Astfel, anul acesta, seria de evenimente “pentru nunti” a inceput prin lansarea colectiei Bridalissima, prima colectie de rochii de mireasa semnata Rhea Costa, un mix de piese si accesorii speciale din care fiecare mireasa poate alege, pentru a crea o tinuta perfecta, unica.

Mai mult, pentru cele ce au pe agenda 2012 planificarea nuntii, targurile si expozitiile specifice se vor tine lant, pe tot parcursul primaverii, astfel:

Expomariage. Evenimentul va avea loc între 13 şi 15 ianuarie atât la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cât şi la Palatul Parlamentului. Aici, se vor găsi numeroase modele de rochii de mireasă şi costume de mire, accesorii vestimentare, aranjamente florale şi destinaţii pentru luna de miere.

Expo Ideal Mariaj. Intre 27 şi 29 ianuarie va avea loc cea de-a şaptea ediţie a Expo Ideal Mariaj la Pavilionul C2 Romexpo.Aici, vor avea loc numeroase prezentări de modă, miniconcerte, precum şi demonstraţii de dans, machiaj şi coafură.

 Ghidul Miresei. Între 24 şi 26 februarie, la Pavilionul Central de la Romexpo . Aici, se vor putea găsi 150 de firme expozante, cu mai mult de 90 de colecţii de rochii de mireasă, costume de ginere, accesorii pentru nunti, oferte pentru închirieri de restaurante şi nu numai.

 E-mariage Fest Evenimentul se va desfăşura de pe 23 până pe 25 martie. Acesta se remarca prin tombole, concursuri cu premii şi prezentări de modă.

O primavara de poveste va doresc! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s