Un nou parfum semnat Nasomatto

A crea un parfum poate fi o mişcare de afaceri foarte profitabila pentru o casa de moda renumita. Cu toate acestea, este dificil sa gasesti un parfum care este autentic, contemporan şi creat pentru cei care apreciaza un parfum de buna calitate. Plecand de la aceasta idee s-a nascut Proiectul Nasomatto, creat de Alessandro Gualtieri (care a creat si pentru case precum Valentino, Versace si Helmut Lang).

“Acest proiect este dedicat persoanelor cu un fler puternic in alegerea parfumului”, spune Alessandro . Acesta considera ca simturile reprezinta instrumentul primar care ne indruma reactiile iar proiectul in sine vorbeste despre impartasirea pasiunii personale pentru parfumuri. Prin proiectul Nasomatto , Alessandro imbina arome unice cu declaratii puternice redate prin insasi numele parfumurilor. Duro reda forta masculina, Pardon confera un sentiment puternic hipnotizant, Narcotic Venus -intensitatea dependenta a sexualitatii feminine, Absinth stimuleaza comportamentul iresponsabil, Silver Musk denota magnetismul super-uman, Hindu Grass emana pacea universala si dragostea, China White descopera calatoria sentimentala iar Black Afgano este orbirea temporara.
Altfel spus, unul dintre parfumurile Nasomatto esti chiar tu. ..personal ma regasesc in Narcotic Venus! 🙂

Parfumurile Nasomatto pot fi comandate la un pret decent de la Violetta Boutique (livrarea se face in 3-5 zile).

Advertisements

2 thoughts on “Un nou parfum semnat Nasomatto

  1. desi au trecut 4 ani de la postarea ta… o singura intrebare am…. trimit si`n romania cei de la Violetta boutique? (raspunde`mi te rog pe adresa de mail)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s