5 reguli elementare ale unei ‘Lady’!

In viata mea am intalnit maxim 10 ‘Lady’, in adevaratul sens al cuvantului… si zeci de alte femei cu pretentii de “Lady”. Nu sunt o persoana indulgenta de fel, nici cu mine insami si, evident, nici cu cei din jur; as putea spune ca sunt foarte exigenta si asa voi fi si de data aceasta.

In acceptiunea mea, o ‘Lady” poseda urmatoarele 5 caracteristici elementare:

1. Coloana vertebrala, altfel spus, este ceea ce spune si spune ceea ce este!

2. Bunul gust, pornind de la vestimentatie, make-up, accesorii in deplina concordanta cu locatia, pana la decorarea locuintei, mimica, bucataria agreata, locurile frecventate, etc. In alta ordine de idei, o persoana care sa etaleze cu aceeasi eleganta o geanta Valentino, cat si una “no name”, care i se potriveste unei anumite tinute. Afisarea excesiva a brandurilor nu te recunoaste ca si ‘Lady’ ci, mai degraba, ca o parvenita ieftina, in cel mai bun caz!

3. Diplomatie, adica, orice femeie se trezeste cateodata cu fata la perna, dar asta nu inseamna ca trebuie sa isterizezi toata capitala, pentru ca tu azi esti ciufuta si punct. La fel, indiferent cat de nervoasa/ indignata/etc. ai fi intr-o discutie, nu e cazul sa iti exprimi gandurile pe acelasi ton si cu acelasi vocabular cu care ti-au venit in minte.

4. Capacitatea de a socializa, sa reusesti sa te faci placuta in egala masura Ambasadorului Chinei, cat si fetei de la farmacie, care-ti recomanda dermato-cosmeticele in fiecare luna; in esenta esti om, indiferent de pozitia pe care o ocupi in societate, iar satisfactia pe care o poti avea stiind ca acea fata de la farmacie te priveste ca pe un model pozitiv este de nepretuit!

5. Capacitatea de a indeplini cele 4 reguli de mai sus intr-un mod natural, si nu ca o piesa de teatru de mana a doua!

Atributul de “lady” se intretine, nu ti l-a facut mamicuta cadou la nastere!, indiferent de averea, legaturile avute sau alte avantaje specifice societatii in care traim.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s