Anunt umanitar – sa salvam viata micutei Maria!

Nu exista in viata unui om o incercare mai grea decat aceea de a-si vedea copilul suferind sau, si mai grav, in pericol de moarte.Cand fiinta cea mai pretioasa din lume pentru tine este crunt lovita de o soarta nedreapta, tu, ca parinte, ai da si ai face orice pentru a-i salva viata, dar de cele mai multe ori e foarte greu, daca nu imposibil, sa depasesti o astfel de situatie dramatica de unul singur.

Bogdan Radoi, Directia Juridica, Bancpost Romania, trece acum printr-un astfel de moment dureros. De curand, fiica lui, Maria Casia, de numai 3 luni, a carei candoare o puteti simti in poza de mai jos, a fost diagnosticata cu tumori multiple pe ficat iar solutia propusa de medici este un transplant de ficat. Data fiind varsta copilului, operatia poate fi efectuata numai in Germania iar costurile aferente se ridica la cca. 30.000 de euro, o suma greu de strans in timp scurt pentru orice parinte tanar.

Bogdan si micuta Maria au acum mare si urgenta nevoie de suportul nostru moral si de sustinerea noastra financiara. Toti cei care doresc sa faca donatii in acest scop nobil o pot face in conturile deschise de Bogdan Radoi la Bancpost, Agentia Dimitrie Pompeiu:

RO30BPOS76506996800EUR01

RO95BPOS76506996800RON01

Pentru cei care vor sa doneze prin Fastbanking, adresa lui Bogdan este str. Ciucea nr. 4, Sector 3, Bucuresti iar CNP-ul lui este 1740618424543.

Solidaritatea noastra umana este acum singura cheie care poate deschide Mariei Casia calea sperantei spre viitorul pe care-l merita, ca orice copil.

Numai daruind bucurie ne putem simti cu adevarat impliniti.

Pentru mai multe informatii ma puteti contacta pe mine sau pe Dana Toma (tel: 021 3656095, e-mail: daniela.toma@bancpost.ro )

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s