“New York state of mind”

BOND No[1]. 9 Andy Warhol Success unisex

“New York state of mind” descrie perfect petrecerea de lansarea a noului parfum Bond No. 9 – Success is a job in NY, semnat Andy Warhol.
Evenimentul a avut loc aseara, la Metropolis Center si a epatat prin organizarea sincronizata , atentia la detaliu si invitatii atent selectionati.

Madison Luxury Parfumery a creat un etalon de bun gust prin evenimentele organizate, iar cel de aseara nu a facut exceptie.

Andy Warhol-Success is a Job in New York este un parfum unisex, picant care se remarca prin note de varf de coriandru, nucsoara, portocale şi mandarine bergamota, notele de mijloc de iasomie, tuberoza, trandafir, prune şi boia de ardei si notele de bază de vanilie, ambra si patchouli.

Seara a fost completata in ritmuri de jazz oferite de invitatul special al serii, Lucian Ban, unul dintre cei mai talentaţi pianişti ai New York-ului. Acesta a creat atmosfera propice testarii delicioaselor parfumuri, intrucat Madison Luxury Parfumery a pus la dispozitia invitatilor toata gama Bond No.9.

Parfumurile unisex Bond No.9 vor putea fi gasite incepand de astazi la Madison Luxury Parfumery (Str. G-ral Berthelot, nr. 5, sector 1, Bucharest / Piata Dorobanti, nr. 6, sector 1, Bucharest)

Nota: Personal, m-a impresionat Eau de NY !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s