Sfat pentru “Sinucigasi”!

Duminica seara, ma intorceam spre casa…dupa rondul de la Universitate, prind semafor verde la intersectia de la Cafepedia si vad verde si la intersectia cu Calea Victoriei, iar viteza…deh…pe masura.

La semafor 2 vad un nene de vreo 50 de ani care statea cumintel asteptand sa se faca verde si pentru pietoni…numai ca nenea se uita "agale" la mine iar cand mai aveam 3 m pana la semafor imi iese "tantos"  in fata masinii…..norocul meu ca era 23,00 si un numar redus de masini pe strada; am reusit din 2 manevre de volan stanga-dreapta si o frana brusca dupa intersectie, sa-l evit pe sinucigas! Nu va mai povestesc de spaima ce se resimtea si-n maduva oaselor.

Revenind la ideea de baza, stim cu totii cat de egoist poate fi bucuresteanul…prin felul in care te imbranceste sa apuce loc in autobuz, prin claxoanele enervante de la stop date sa nu cumva sa intarzie la destinatie cu 0,0000005 secunde, prin tot felul de exemple marunte din viata de zi cu zi…a pai daca tot suntem atat de egoisti, hai sa fim egoisti si cand vine vorba de idei sinucigase!!!…ca doar nu v-a apucat grija si preocuparea fata de "sotietate" tocmai pe ultima suta de metri, serios vorbind! Fiti creativi(ca si la asta se pricepe romanul)! Aruncati-va de pe bloc, taiati-va venele…sau orice va vine  la indemana!…dar nu-i implicati si pe altii in  deciziile voastre , asa, de amorul artei!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s