Barbatii si explicatiile!

Un mare talent al barbatului este acela de a da explicatii….

In timp ce la noi femeile totul este cat se poate de simplu, alb sau negru, este sau nu este, se intampla sau nu……..cand vorbim de sexul masculin e cu totul alta ecuatie.

Ei simt nevoia sa se explice si intr-un mod foarte alambicat, de altfel….suficient cat sa-ti dea dureri de cap sau sa-ti epuizeze stropul de rabdare ramas pe ziua cu pricina….

De exemplu, il auzi vorbind de o tipa X si il intrebi cine este X iar el iti face o adevarata povestioara din care rezulta 2 tipe, fiecare cu rolul ei, roluri pe care oricum nu le-ai inteles mai deloc in urma explicatiilor lui detaliate…cat de simplu ar fi fost sa auzi in schimb un reply de genul:" Este noua colega din departamentul x!"…uau..mult mai simplu!!!

Mai sunt momentele in care, dupa o zi plina,  barbatul iti detaliaza , in explicatia lui, tot programul de peste zi, ca si cand tu nu ai fi avut o zi la fel de plina si esti "dornica sa ti-o umpli" cu problemele lui…in locul unui reply de genul:"Am avut o zi infernala!" sau" Dar nu mai conteaza…ma bucur sa te vad!"…cat de simplu si usor este!

Nu, dragele mele! Barbatul are o nevoie instinctiva sa se explice…de cele mai multe ori se explica asa  detaliat incat incepi sa ai suspiciuni…

Morala: Vorbiti doar cand trebuie!…. va irositi energie pretioasa..iar noua rabdarea(la fel de pretioasa!)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s